top of page

Det här är jag Mina.

Ja, vem är jag egentligen? Enligt mitt sätt att se på saker är jag den jag väljer att vara just nu, jag tror på att vi hela tiden har möjlighet att utvecklas och bli den bästa versionen av oss själva.

Jag älskar att utmanas och upptäcka vilka spännande saker jag kan uppnå i livet och det är också det jag älskar att göra tillsammans med mina kunder. Att tillsammans utforska, ifrågasätta, testa och att alltid göra det med ett positivt synsätt och glädje. 

Jag har gjort och testat många olika saker i mitt liv och jag vet hur det känns när det skaver, när det inte känns riktigt rätt, men också hur det känns när du har flow och harmoni. Mitt mål är att leva livet, att ha kul och att se möjligheter även när svårigheter dyker upp. För det gör de alltid. 

Jag vill också hjälpa dig att se den stora bilden, att blicka framåt, att våga och att ha space i din kalender och ditt liv så att du har möjlighet att utvecklas till precis den du ska vara.

My latest projects

Saker jag också gillar

IMG_8276.jpg

Att surfa är mitt nyupptäckta happy place

Jag har alltid känt mig som en surfare innerst inne men av oklar anledning testade jag att surfa först för två år sedan. Och det var och är precis så underbart som jag hade hoppats. När du är där i vågorna så existerar inget annat, du är ett med naturen, med havet och känslan när det svala vattnet sköljer över dig är magisk. Det är utmanande, läskigt och samtidigt otroligt belönande när du kommer upp på brädan. Vatten är mitt rätta element och jag har bestämt mig för att få in mer surf i livet!

EugenMajlis.png

Att läsa och skriva gör mig lugn & lycklig

Jag har alltid haft en önskan om att få skriva och uttrycka mig genom ord och den önskan har tagit sig olika uttryck. En dag kände jag att jag ville göra något av önskan och sökte in till Skrivarlinjen på Skrivarakademin. Under ett års tid fick jag ägna mig åt skrivandet på olika sätt och jag älskade det. Just nu håller jag på att skriva en roman som går under arbetsnamnet Ett slags liv där vi får följa Eugen & Majlis under några månader, samtidigt som vi får återblickar ur deras liv. 

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page